30/10/08

AULA DE CUINA DE LA BOQUERIA AMB CARLES ABELLAN



Com ja us va explicar na Laia, el divendres varem anar a la Boqueria on feia un monogràfic en Carles Abellán del restaurant Comerç24. Com diu ella va ser interessant i amè doncs tant ell com els seus ajudants son molt agradables,i a mida que anaven preparant els plats explicaven variacions, diferents tipus de tonyina i carns etc., però la veritat es que la degustació va ser una mica escassa.

Ens va ensenyar a fer

1. Tàrtar de tonyina vermella amb vinagreta de rovell d'ou





2. Carn de bou amb fruits vermells, formatge i roses





3. Espuma de iogurt amb muesli



Com podeu veure tant les presentacions com els plats son espectaculars, però això es tot el que hi havia per degustar entre 15 o 16 persones :(

Fins aviat!!

11 comentaris:

CRIS ha dit...

Fa un any vaig anar a Comerç24 com tú has dit, escass, escass, em va semblar un robo i ja sé què té propostes molt interessants però saps què, cansada de l'art conceptual. Ens van servir d'aperitiu unes atmelles daurades, em va semblar molt mono però quan va arrivar la factura...amb la gana què teniem.

Un petó

La cuina vermella ha dit...

Xaro, i les receptes que us van ensenyar creus que són factibles per fer-les a casa??

Per cert, el tast i tan escàs, almenys el dia que vam anar a veure l'Iker vam menjar bé, oi?

petons.

Laia ha dit...

Hola,
Jo en el restaurant no vaig passar gana, la veritat.
Cuina vermella, les receptes són factibles a casa perquè no són massa complicades encara que si entretingudes, però ens van prometre que ens les enviarien per mail i de moment res de res.
Quan arribin, us en fem la còpia.
Petons i cuideu-vos

Gemma ha dit...

Uf, tots dos plats són un pèl crus, no?
I amb el preu del curs entrava la degustació?

tartasacher ha dit...

Hola Xaro:
Qué bonito y qué buenas recetas. Me alegro te haya gustado la pizza dulce que he ideado para el evento mensual de Daring Bakers. Un beso y gracias. Este es un evento mensual pero no se gana ni se pierde, sólo se participa una vez que te admiten como miembro. Besos de nuevo

Zaira ha dit...

Hola Xaro:
Me alegro te haya gustado mi tarta de calabaza, la verdad es que sale rica, pero la calabaza hay que asarla para que no coja mucha agua. Besos.

OLLES I SOMRIURES ha dit...

ELs ingredients crus em tiren una mica enrera. Però igualment tenen molt bona pinta.
Salut!!!!!

Francesc ha dit...

És una sort poder participar d'aquestes classes de cuina. Ens posaràs les receptes per tal que les puguem veure? Salutacions. Oreto i Francesc

RUBEN ha dit...

Carai Xaro, quines receptes més professionals! Vaja per quedar d'allò més bé!

El cullerot Festuc ha dit...

Doncs jo vaig anar fa 4 anys a fer el menú degustació i ens va agradar força, això si, pica molt xo ja saps on vas!!!
Llàstima que fos escas...no deuria arribar ni a una cullerada cadascú, no??? jejeje!
Petunets,
Eva.

Laia ha dit...

Colla,
Per fi han arribat les receptes d'en Carles Abellán!
Si faig algun dels plats ja la penjaré, però de moment si algú està interessat, li passo.