30/7/08

Pastís d'espàrrecs i salmó

Hola blogaires. Aquesta serà la meva primera "entrada" com a autora, així que em disculpareu els errors.
Dissabte passat vam fer una trobada familiar i la Xaro i jo ens vam passar unes quantes hores a la cuina, sobretot fents postres que ja han aparegut fa poc per aquestes pàgines, així que us els estalvio, però també vam fer aquest pastís que és fàcil i "resulton"


Ingredients:
2 llaunes o 1 manat d'espàrrecs (llauna, blancs, verds, frescos, congelats)
150-200gr. de salmó fumat
1 pot llet Ideal
4 ous
Sal, pebre, nou moscada


Els espàrrecs coure'ls una mica si són frescos o escòrre'ls si són de llauna i trossejar-los. Trossejar també el salmó fumat.
Posar tots els ingredients en una batedora i deixar-ho més o menys fi a gust del consumidor.
Abocar-ho en un motllo allargat - tipus plum cake- i coure-ho al microondes una 14 minuts o al forn al bany maria uns 30-40 minuts.
Servir-ho tebi o fred.
És molt bo acompanyat d'una salsa bexamel lleugera a la que afegirem uns quants pèsols cuits i que després passem pel minipimer o també amb una maionesa poc espessa.
(No sé res de fotos, així que encara que crec que la Xaro en va fer, no us la puc posar)
Doncs com podeu veure, la única que tinc la vaig fer abans de desemmotllar-lo, desprès érem tanta gent i hi havia tantes coses a preparar, que la veritat es que ja no em vaig recordar més de les fotos.

9 comentaris:

Francesc ha dit...

Tal i com l'expliques, aquest pastís d'espàrrecs i salmó ha de ser boníssim. Segur que aquest estiu "cau" aquest pastis en algun sopar d'amics. Salutacions.

La cuina vermella ha dit...

Laia, hola! quina alegria saber que ja ets l'autora d'una entrada!! Caram amb la recepta, boníssima segur!!! la copiem sense cap mena de discreció.
petons a les dues.

xaro ha dit...

Per fi Laia!!!!! Quina alegria que per fi t’hagis decidit a fer-me companyia ......
Com pots veure ja he afegit la foto que tenia.
Benvinguda i gràcies per la teva col.laboració
Ptnts

Su ha dit...

Xaro
Laia
Tengo que hacer un curso intensivo de catalán...estoy pensando que lo mejor es ir alli...jiji

Un abrazo y enhorabuena por la receta

Cuinagenerosa ha dit...

laia, benvinguda com a autora i felicitats per la primera recepte, aquestes propostes fàcils i "resultones", com dius tu, són les millors i tots ens les apuntem per copiar descaradament, com diuen la parella vermella.
espero més aportacions aviat.

Laia ha dit...

Gràcies a tots, ara me'n vaig de vacances a terres britàniques.
Bon estiu a tothom

Gemma ha dit...

Hola Laia! Molt bé per animar-te a escriure tu mateixa la recepta! A partir d'ara esperem molts més posts teus, eh?
Aquest pastís és ben fàcil i com dius molt resulton, ideal per tenir preparat a la nvevera i menjar ben fresquet.... Nyam!

Anna ha dit...

Felicitats pel teu primer post! Debia estar molt bo...la propera vegada no deixis de fer la foto perquè ens hem quedat amb les ganes de veure el resultat final!!

No tot són postres ha dit...

Laia,
us acabo de descobrir a través del comentari que heu deixat a la meva crema de festucs. Estarem en contacte, segur!!!!