3/5/08

CONILL AMB MOSTASSA






El dijous vaig anar a dinar a casa la meva germana i varem fer aquest conill, la recepta original es de la revista "Comer bien", però com que va ser una mica improvisat i ens faltaven ingredients la varem "re-inventar", i va sortir molt bó.
Aquesta es la nostra recepta.





INGREDIENTS
-1 Conill tallat a trossos
-1 vas de caldo
-2 cullerades de mostassa
-8 patates petites
-2 pastanagues
-2 cebes tendres
-1 vas de vi blanc

Salpebreu el conill i arrebosseu-lo amb la mostassa. Poseu-lo en una safata de forn amb el caldo, el vi , les cebes talladetes finetes i cap al forn a 200º C (baix i dalt) uns 20 minuts.
Bulliu les patates amb la pell i les pastanagues a trossos. Quan estiguin al punt afegiu-les al conill i deixeu 5 minuts més tot al forn.
I ja esta!!

4 comentaris:

Glòria ha dit...

Hola, Xaro

El tàndem amb la teva germana dóna bon resultat, eh?. Aquest plat té molt bona pinta.

Fins aviat

xaro ha dit...

Doncs si, Gloria. De fet l'he apuntada al blog perquè cuina molt bé, però com que va molt enfeinada no sé si ho conseguiré.
Petonets
Xaro

RUBEN ha dit...

Xaro! Com va? Això té molt bona pinta! Anima a la teva germana que l'experiència val la pena!!

RUBEN ha dit...

Xaro!!!! On pares! Tot bé?