INGREDIENTS
-2 Mangos ben madurets
-1 rotllo de pasta brisa
-70 grs. de sucre
-20 grs. de mantega
Feu un carmelo amb el sucre i una mica d'aigua i poseu-lo al fondo i costats d'un motllo i deixeu-lo refredar una mica.
Peleu i talleu els mangos en rondanxes no gaire gruixudes i col.loqueu-lo sobre el carmelo, distribuïu per sobre la mantega tallada a trossets.
Tapeu amb la pasta brisa, procurant ficar ben endis les vores.
Poseu al forn precalentat a 200 ºC , uns 30 minuts.
Deixeu refredar una mica i treiu del motlle.
Per adornar si poden posar, nous picades o festucs (pistatxos). També si pot afegir una mica de nata montada o líquida.
Que vagi de gust!
4 comentaris:
Boníssima i facilíssima!
Un clàssic que em falta posar al blog! I amb els mangos d'ara, que surten tan dolços... mmmm!
Ooooooh, però quina tatin més guapa! Xaro, tens una traça!!!
Enhorabona pel postre! Petons!
Gracies a tots 3, venint d'uns mestres com vosaltres es un honor!
Ep!
Molt interessant la proposta del mango! Nosaltres n'hem fet amb poma i amb albercocs. Però l'opció mango encara ens falta!
Salut!
Publica un comentari a l'entrada