29/4/08

TATIN DE MANGO








Aquesta recepta la vaig treure d'una revista fa molt de temps però sempre que la faig, té un èxit total. Es fàcil i ràpida, vaja de les que m'agraden a mí.





INGREDIENTS

-2 Mangos ben madurets
-1 rotllo de pasta brisa
-70 grs. de sucre
-20 grs. de mantega



Feu un carmelo amb el sucre i una mica d'aigua i poseu-lo al fondo i costats d'un motllo i deixeu-lo refredar una mica.

Peleu i talleu els mangos en rondanxes no gaire gruixudes i col.loqueu-lo sobre el carmelo, distribuïu per sobre la mantega tallada a trossets.

Tapeu amb la pasta brisa, procurant ficar ben endis les vores.

Poseu al forn precalentat a 200 ºC , uns 30 minuts.

Deixeu refredar una mica i treiu del motlle.

Per adornar si poden posar, nous picades o festucs (pistatxos). També si pot afegir una mica de nata montada o líquida.
Que vagi de gust!



4 comentaris:

Gemma ha dit...

Boníssima i facilíssima!
Un clàssic que em falta posar al blog! I amb els mangos d'ara, que surten tan dolços... mmmm!

La cuina vermella ha dit...

Ooooooh, però quina tatin més guapa! Xaro, tens una traça!!!
Enhorabona pel postre! Petons!

xaro ha dit...

Gracies a tots 3, venint d'uns mestres com vosaltres es un honor!

Anònim ha dit...

Ep!
Molt interessant la proposta del mango! Nosaltres n'hem fet amb poma i amb albercocs. Però l'opció mango encara ens falta!

Salut!