31/3/09

RAP AMB PURÉ DE CARBASSA AL CURRI


Per fi!!!!!!!!! Sembla que ara sí s’han solucionat els problemes de connexió que he estat patint últimament i que segueixo sense saber de on venien....la companyia deia que per ells tot era correcte, l’ordinador funcionava perfectament .....i tot solet ahir al vespre va començar a funcionar correctament :)) Ja he tocat fusta!!!!!!!
Avui us poso una recepta molt senzilla, apropiada pels que volem perdre pes, però molt bona per tothom.
El rap el vaig fer amb l’estoig de vapor de silicona (o papillota) amb patates i cebes tallades fines i una mica de julivert.
El puré el vaig fer posant a bullir la carabassa fins que va estar tova , la vaig escórrer i la vaig passar pel minipimer amb una culleradeta de curri en pols (jo li vaig posar del picant).
Posar una mica de puré al fons del plat i per sobre el rap amb la patata i la ceba. si us agrada hi podeu posar per adornar una mica de reducció de Pedro Ximenez.
Us asseguro que el contrast de sabors esta molt bo i no sembla que facis règim!!!!
I ara me’n vaig a visitar els vostres blogs !!!!

15 comentaris:

la vella carmanyola ha dit...

Oh! es que el rap ja es canela, eh?

I amb les patates i tots tenia de ser bonissim.

Records

Marta Padenous ha dit...

Em recorda una recepta de salmó amb salsa de mel i mostassa....la combinació estranya però el resultat boníssim! cokm aquest rap!!!
Ptnts

TROTAMUNDOS ha dit...

Tu lo has dicho, quien dice que esto es r´´egimen??, por favor es una ricura, y los contrastes me parecen maravillosos.

Un besote.

FRANCESC ha dit...

M'encanta el rap i amb aquesta recepta encara més. Salutacions

Glòria ha dit...

Doncs que no falli la connexió i ens permeti gaudir de receptes com aquesta!.

Fins aviat

Cuinagenerosa ha dit...

ens hem acostumat tant a l'ordinador connectat a internet que sembla que no hàgim de saber viure sense.
celebro que s'hagin acabat els problemes i espero que sigui per molt temps.
la recepta del retorn em sembla magnífica.

Mercè ha dit...

Xaro, doncs jo també toco fusta perquè així ens puguis anar posant delícies com aquest rap! Que m'ha fet venir una salivera... Amb el que m'agrada a mi!! A més, és una recepta saludable, senzilla i que l'has presentat excel·lentment! :)
Petons!

Gemma ha dit...

M'alegro molt que ja tinguis el problema amb la connexió arreglat, hem trobat a faltar les teves receptes.
Aquest rap és molt del meu gust: rap (i no bacallà! je je je...), carbassa, curry i la reducció de Pedro Ximénez... deliciós! Qui diu que això és fer règim? Així menjaria de règim cada dia ;)
Encara tinc pendent comprar-me el motlle de silicona al vapor, a veure si cau algun regalet...

Núria ha dit...

Ains mare meva!!!No tinc perdó...us havia perdut sense voler, al fer canvis al blog...I de sobte he pensat en vosaltres. Espero que esteu bé. Petons
Núria

OLLES I SOMRIURES ha dit...

Això és alta cuina. Molt rebó. Salut!!!!!!

illetapitita ha dit...

mmm...
És bo el rap veritat?
Fa poc em vaig comprar el motlle de silicona i estic molt contenta amb el resultat!
Aquest serà el pròxim plat que faci amb el motlle.
La carbassa amb el curry i la reducció de Pedro Ximénez deliciós!
Petonets!

xaro ha dit...

Doncs si Anna, el rap no necessita gaires condiments.

Ei Marta, passa aquesta recepta del salmó que segur ha de estar genial.

Trota a mi también me gustan mucho los contrastes.

Segur que t'agradarà, Francesc

Gloria, ara va tot com una seda!!!!!

Tens raò Manel, som adictes....al menys jo.

Merce, estava realment molt bó.

Gemma, ja saps que el bacallà i jo som incompatibles!!

Nuria, ja passan aquestes coses!!

Olles, moltes gràcies

Illeta jo tb n'estic molt contenta i el faig servir molt.

Molts petonets a tots

Massitet ha dit...

Hola, hola!
Bona idea de fer això de la papillota! Una vegada vaig provar de rostir el rap i no me'n vaig sortir. Pot ser així va millor...

I la mescla amb la carbassa promet molt, si senyora...

Bentrobada, Xaro!

La cuina vermella ha dit...

Xaro bonica, que bé que ja estiguis connectada al món virtual, els vermells t'hem enyorat. Escolta quin platillo t'has marcat més estupendu, a més amb curri picant lo más de lo más. Bonica ets la millor.

enric ha dit...

Ai, això d’Internet! A mi, tafaner de mena, no em fa res dir, perquè és veritat, que m’és necessari. Em poso, doncs, al teu lloc, i me n’alegro que se t’hagi solucionat el problema.

Veus?... Parlant d’Internet: Gràcies a Internet sé d’un plat –en aquet cas el que tu proposes en aquest “post”- que algú ha fet i que, per tant, es tracta d’una recepta comprovada; m’entero, també, de l’existència d’un estri del qual algú –en aquest cas tornes a ser tu- l’utilitza i n’està content, i ja, per fi, gràcies a Internet he buscat què era això de l’estoig de vapor de silicona, i ja he vist un video on s’explica perfectament com funciona. Una meravella!