23/6/08

Pastís de xocolata blanca amb maduixetes

Després d'un temps en que per problemes personals no he estat de gaire humor per cuinar, avui us penjo el pastís que vaig fer aprofitant el pa de pessic que ens van regalar a la II classe de cuina amb la Mireia Carbó.
Pel meu gust, era una mica atapait ja que no vaig mullar la base del pa de pessic amb almívar, però els companys de taula no van trigar gaire en fer-lo desapareixer.




INGREDIENTS

300grs de xocolata blanca
700grs. de formatge cremós (tipo Filadelfia)
1 culleradeta de canyella en pols
150 grs de maduixetes
1 culleradeta de mantega
1 culleradeta de farina
4 cullerades de sucre
1 base de pa de pessic

Abocar en un cassó el formatge, el sucre i la canyella, posar al foc i remeneu amb una espàtula fins aconseguir una crema fina.

Fondre la xocolata al microones o al bany Maria, deixar-lo refredar una mica i després afegir-lo poc a poc a la crema de formatge.

Renteu les maduixetes i poseu-les a sobre de la base del pa de pessic, reservant-ne unes quantes per la decoració. Afegiu la crema de xocolata i formatge i decoreu amb la resta de maduixetes.

Poseu a la nevera un parell o tres de hores i ja estará a punt per menjar.

Que tingueu una bona verbena!

7 comentaris:

Anna ha dit...

Hola Xaro, t'ha quedat molt xulo!
Segur que els comensals se'n van llepar els dits! Felicitats!

Gemma ha dit...

Hola Xaro, benvinguda de nou! M'alegro de poder llegir noves receptes teves ;)
Aquesta crema de formatge amb xocolata blanca ha de ser molt bona per farcir aquesta base... una bona manera d'aprofitar-la, ja ho crec!
Tens raó que ben mullada amb almívar és més bona, si no queda una mica seca.

xaro ha dit...

Anna i Gemma gracies, però jo crec que amb una pasta brisa o la base feta a casa quedaría menys atapaït..però com que era per aprofitar la que ja tenia...

El cullerot Festuc ha dit...

Hola Xaro!!! Que bé que hagis tornat a escriure!!! I aquesta crema fa una pinta fantàstica!!! Jo vaig regalar les bases, no m'han triunfat mai, xo per treure de un "apuro" fan el fet, no?
Petunets,
Eva.

Glòria ha dit...

Xaro,

Jo també m'apunto la idea del farcit per a una pasta brisa feta a casa. Segur que queda boníssima!.

Fins aviat!

RUBEN ha dit...

Xaro benvinguda novament! Me'n alegro!
Ep! Aquesta recepta me l'apunto, de fet encara tinc les bases a l'armari de la cuina esperant-me i com segueixi així crec que caducaran!
Enhorabona

xaro ha dit...

Eva,
jo també en vaig regalar una a la meva germana xo l'altre, ja veus...

Gloria,
ja em dirás com queda amb la pasta brisa, segur que millor.

Rubén,
ja ho veus si et decideixes a utilitzar les bases, sobretot ben mullades!!!