INGREDIENTS:
450 grs. de Mascarpone
5 ous
3 cullerades de sucre
6 tassetes de cafe fort
1/2 vaset de rom
2 paquets de melindros
cacau amarg (70% cacau) en pols
Treballar els rovells amb el sucre fins que siguin quasi blancs. Afegir-hi el Mascarpone sense deixar de remenar.
Muntar 3 clares a punt de neu i afegir-ho a la barreja, remenant de dalt a baix .En un bol barrejar el café amb el rom. Sucar els melindros en aquesta barreja i anar-los posant en una safata fins tenir una capa, posar a sobre una capa de la crema i repetir. Posar la plata a la nevera unes hores.
Al moment de servir-ho posar el cacau per sobre(millor si el passes per un colador fi)
Arxiu del blog
-
►
2009
(22)
- ► de setembre (1)
-
▼
2008
(37)
- ► de desembre (3)
- ► de novembre (6)
- ► de setembre (4)
10/4/08
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
1 comentari:
Hola Xaro,
Aquesta és una bona recepta del tiramisú
Publica un comentari a l'entrada