Hola a tots, com ja us vaig dir el dijous vaig anar al Aula de la Boqueria . Está molt ben muntat i l'Iker Erauzkin és molt agradable i s'explica molt bé, fent fàcil el que sembla complicat.
Les receptes previstes pel dijous eren :
Primer plat: QUICHES I PIZZES ARTESANALS
Ens va ensenyar a fer la massa d'una manera ràpida i va preparar tres pizzes diferents, una de fina i cruixent, l'altre més gruixuda (amb llevadura) i una "calzzone" amb ingredients variats i desprès una quiche amb espàrrecs verds, bacó, etc.
Segon plat:FILET FARCIT DE FOIE EN SALSA PERIGORD AMB TRUFA I MÚRGULES
Us puc assegurar que jo que no soc gaire carnívola el vaig trobar deliciós.
Postres: BESCUIT DE FORMATGE BANYAT EN ROM AMB CARAMEL DE FRUITES I LLAVORS
Es molt sencill de fer, pel meu gust era un pel dolç, però era un bon toc final.
Com podeu veure no era fàcil de fer tot aixó es dues hores i mitja, però el noi s'en va sortir!
Si algú està interessat en les receptes que ho digui i els hi passaré.
Espero que us agradi el meu blog, que per cert m'esta donant molts de problemes, ja que soc totalment novata ens aquestes coses, però poc a poc espero agafar-hi el "tranquillo" i anar-la millorant
Fins aviat
Arxiu del blog
-
►
2009
(22)
- ► de setembre (1)
-
▼
2008
(37)
- ► de desembre (3)
- ► de novembre (6)
- ► de setembre (4)
18/4/08
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
7 comentaris:
OLE!!!
Benvinguda a la blogesfera gastronomica!!! Genial, així podrem compartir receptes :)
Al començament tot costa una mica, posar fotos, que el text quedi on vols que quedi... però ja veuràs que de seguida li agafaràs la pràctica. Tenir un blog és molt gratificant i anima més a cuinar, oi?
Ja veig que les classes a la Boqueria estan molt bé, ja tinc ganes d'anar-hi.
I aquest dijous tenim una cita amb la Mireia Carbó, eh? Així ens coneixeràs a tots :)
Per cert, els farcellets de maduixa tenen una pinta boníssima!
Gracies per la teva benvinguda, Gemma :)
De moment estic molt agobiada fent que les coses quedin on vull, i tot i així no acaban de quedar bé del tot.
Però com tu dius, penso que amb una mica de pràctica....cap problema i a disfrutar-ho
Ens veiem dijous!!
Això rutlla, segur !!. Nosaltres també vàrem necessitar més d'un cop de mà al principi (tampoc som tan veterans, eh?, som del març 2008)però després et tornes més autònom... jajaja !.
Ens veiem aquest vespre a la classe de la Mireia!.
Hola Xaro!
benvinguda al món dels blogs i al club de fans de la Mireia Carbó. Ja aniré passant per casa teva a veure com va tot
Ester
Hola Xaro!!
M'ha agradat coneixe't a la classe de la Mireia Carbó. I espero que ens retrobem ben aviat.
Per cert quina pinta que té tot el que vàreu fer a la boqueria no???
Una abraçada
Hola a tots!!!
Perdoneu que no hagi contestat abans als vostres comentaris, però he estat fora de casa i sense ordinador, quin "mono"!!!!!
Gloria per ser tant novata, el vostre blog esta genial, espero arribar al vostre nivell!
Hola Rubén, jo també espero que ens retrobem aviat, i tens raó el que va preparar l'Iker estava de "muerte"...
Ara vaig a seguir "estudiant" com publicar receptes i que quedi tot com jo vull...je..je
Si no m'en surto ja us demanaré help
Petonets
Hola Xaro,
Gràcies a la classe del dijous a la Boqueria he conegut el teu blog!
Benvinguda!
Publica un comentari a l'entrada