Un segon plat molt senzill, però que quan el treus a taula fa quedar molt bé. Recordo que quan el feia la meva mare, a casa fèiem festa grossa :))
INGREDIENTS:
Calculeu unes 2-3 costelles per cap
Patates
Cebes
Timó
Romaní
Oli
Sal i pebre
Demaneu al carnisser que us separi les costelles però sense acabar de tallar-les del tot.
Peleu i talleu les patates i les cebes. Poseu-les al fons de una safata de forn, saleu i poseu timó i romaní per sobre.
Salpebrar el costellam i posar-lo a sobre les patates verticals . Tapar la part superior del costellam amb paper de plata perquè no es cremi.
Ruixar amb oli i una mica d’aigua i posar al forn pre-escalfat a180º.
La carn s’ha d’anar remullant amb el suc de la cocció i si veieu que s’evapora, afegir-hi una mica més d’aigua i oli. Quan la carn ja estigui casi al punt, retireu el paper de plata i deixeu-ho uns 10 minut més.
Que vagi de gust!!!!!
Arxiu del blog
-
▼
2009
(22)
- ► de setembre (1)
4/5/09
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
11 comentaris:
Xaro i Laia; De segur que si que debia ser una bona festa aquest plat, fent un bon llit de patates i aquestes costelletes reposant a sobre. Quin goig poder menjar un plat així. Que vaigui de gust Xaro i Laia. Josepb -menja de bacallà-
Magnífic aquest costellam. A mi particularment la carn de xai és de les que m'agrada més i aquest plat ha de ser per llepar-se els dits.
Una abraçada
M'encanten aquests plats que es fan al forn, fàcils, pràctics i molt nets. I mentre el forn treballa, tu pots anar fent altres coses :)
A més, aquest queda molt vistós i si ho fa el carnicer, segur que queda bé.
Xaro, un plat de festa major, ja ho crec que sí!! A més, ben senzill i ben bo!!
Petons!
Xaro.
M'hauras de perdonar, pero feia dies que no pasaba per aqui.
Recordo que la meva mare ho feia sempre en alguna celebracio i queda tan maco a taula.
Petons
Ostres Xaro, estàs feta una autèntica Xef! Espero que estiguis bé, nosaltres et trobem a faltar.
Doncs si, un plat senzill i molt bo, son dels que fan goig!
Una abraçada!
Gràcies Josepb., sí que varem fer festa grossa!!
Josep a mí es de les poques carns que m'agraden.
Gemma tens raò, mentres es fa la carn pots anar fent els postres :))
Gràcies Mercé.
Tere, jo també hi dedico poc temps però ja vindran temps millors!!
Vermells guapos, jo també us trobo faltar.
Illeta, com tu dies fàcil i dels que fa quedar bé!!!
Ptnts a tots
Aguita, Xaro! Quina recepta!
El xai m'encanta i al forn em torna directament boig!Per cert, com ho fas per baixar la carn i deixar les costelles tan peladetes i tan maques??!!
Sempre he volgut saber-ho fer i no en tinc la més remota idea de com fer-ho!!
Gràcies, guapa!
Hola Massitet, jo li demano a la carnicera que ho prepari..jejeje....fàcil, no??
Gràcies, punyetera! jajajajajaj
Intentaré fer careta de pena i que alguna carnissera amb ànima maternal m'"adopti" com a fillet... jajajja
Salut, Xaro!
Publica un comentari a l'entrada