Ingredients:
6 taronges
2 aranges
1 mango
50 g sucre llustre
125 cc de nata líquida
2 iogurts grecs
10 fulles d'alfàbrega (o menta)
75 g de sucre
125 cc de suc de taronja.
Muntar la nata i, a mig muntar afegir-hi el sucre llustre i muntar una mica més. Després afegir-hi amb cura els iogurts i 4 o 5 fulles d'alfàbrega picades ben petites. Aquesta barreja cal posar-la a un colador amb un recipient a sota i deixar-ho unes hores a la nevera.
Amb el suc de taronja i els 75 g de sucre fer un almívar. Primer posar el foc molt baix perquè el sucre es dissolgui bé. Després deixar coure uns 5 minuts.
Pelar les taronges i les aranges a sang i tallar-les a grills sense les pells. Pelar i tallar el mango a grills.
Disposar la fruita en plats combinant els colors o en bols, mullar-la amb l'almívar. Fer unes quenelles amb la nata muntada i posar-les sobre la fruita. Decorar amb fulles de menta o alfàbrega i servir fresc.
P.D. Es pot fer amb d'altres fruites com kiwis; maduixots; préssecs; ...
És sorprenent per bo i senzill.
25/4/09
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
9 comentaris:
Ha de ser molt refrescant, i ara que ja ve el bon temps, fantàstic. Salutacions
Laia,
Quina meravella de combinació. Aquest estiu l'hem de provar.
Una abraçada
Crema a l'alfàbrega, quina genialitat, i combinades amb aquestes excel·lents fruites, és una passada. Molts petons i un petó ben fort a la Xaro, que està una mica trista.
Muac.
Que bo ha d'estar, una meravella.
Ostres, quina crema més original!! I combinada amb la fruita, una recepta perfecta per ara que comença a fer calor! :)
Petons!
El trobo un postre molt complet i original. Me l'apunto!!
M'encanten aquestes postres a base de fruita, són perfectes per ara que comença la calor. I amb l'almívar i la crema d'alfàbrega, converteixes una clàssica macedònia en unes postres de celebració. Genial!
Aí, sí, que ve de gust ara que comença la calor uns postres que s'empassin coll avall tan be com aquests..
Aromàtica, sí senyora. Salut!!!!
Publica un comentari a l'entrada