Porto uns dies en que pràcticament no paro per casa, per el que la meva cuina casi no funciona i quan ho fa es per el que jo anomeno “cuina de supervivència”.
Avui anava molt tard i he comprat unes llenties ja cuinades i he aprofitat per fer aquesta amanida que a es rapidíssima de preparar , a mi m’agrada molt i a l’estiu ve molt de gust.
INGREDIENTS:
Llenties
Gorgonzola
Nous
Ensiam variat o un sobre de “mesclum”
Tomàquets “cherry” variats
Oli
Vinagre
Fulles de menta
Posar les llenties una estona a la nevera perquè estiguin fresquetes.
En un bol barrejar els ensiams, afegir les llenties, el gorgonzola tallat a cuadradets petits, els tomàquets i les nous a trossos.
Fer una vinagreta amb l’oli, el vinagre i les fulles de menta i amanir.
Que vagi de gust!!!!
Arxiu del blog
5/6/09
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
11 comentaris:
Una molt bona idea Xaro!! Aquestes amanides completes i refrescants, venen molt de gust!!!
Sempre tan embolicada...espero que estigueu bé!!
Petons
Núria
Xaro, un plat ràpid, sa, fresquet i amb moltes vitamines i ferro!! Genial!! I t'ha quedat molt ben guarnida! :)
Petons!
Xaro,
L'anomenada "cuina de supervivència" pot ser deliciosa i aquesta amanida n'ès una prova.
Una abraçada
M'encanten les llenties en amanides!!!
Petunets,
Eva.
Xaro, a veure si pares una mica i descanses, que vas massa de bòlit amunt i avall...
Per no tenir temps, t'ha sortit una amanida ben guarnida i ben bona. A mi, les llenties com més m'agraden és en amanides, ben variades com aquesta. Les nous i el gorgonzola lliguen moltíssim mmm....
Ui Xaro, quin plat més rebonic que t'ha quedat.. Es un poema de colors que fan venir de gust menjar aquestes llegums.
Petons.
Quina presentació més preciosa!!! Ha de ser boníssima!! Salutacions
Hola Xaro
No se que haguessis fet si arribas a tenir temps, jejeje. Una amanida d'alló més bona, saludable i molt ben presentada, d'aquelles que entre pels ulls. Prenem nota del gorgonzola per les amanides de llenties, no le hem feta mai. Un petonet i descansa.
a l'estiu això que tu anomenes cuina de supervivència és el millor que hi ha, i en aquesta recepta hi ha de tot, vitamines, proteïnes, i una barreja de colors ideal, que saps que m'agrada. fantàstica.
M'agraden molt les amanides amb llegums, aquesta és molt bona!
Una abraçada!
Bona de debó i a més ben fresqueta per aquestos dies de calor...petonets
Publica un comentari a l'entrada