Desprès d’una aturada “forçosa” en la que pràcticament no he tingut temps de passejar per les vostres cuines ni publicar rés, a veure si torno a recuperar el ritme.......
A principis de desembre jo també vaig anar a un curs de cuina al Rubiralta amb la Mª Àngels Pallàs, era de cuina de Nadal (però no amb les mateixes receptes del que havia anat la Laia) i va estar força bé amb unes receptes vistoses i no gaire complicades.
De moment l’única que he provat es aquest Mousse d’After Eight , molt fàcil i boníssim, però ja aniré fent i penjant les altres.
INGREDIENTS
1/2 l. de crema de llet
15 xocolatines After Eight per la mousse
Xocolatines per decorar
Posar a bullir la crema de llet i retirar-la del foc quan arrenqui el bull. Afegir-hi les xocolatines i barrejar fins que les xocolatines estiguin ben desfetes.
Deixar refredar i ficar al congelador durant 4-5 hores.
Abans de servir muntar la crema fins a obtenir textura de mousse amb l'ajuda d'un batedor elèctric.
Omplir petits bols o copes amb la crema i acompanyar amb una o dues xocolatines.
Arxiu del blog
-
▼
2009
(22)
- ► de setembre (1)
12/1/09
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
19 comentaris:
Xaro, que contenta estic de veure't a la teva cuina. Aquesta mousse segur que m'encantaría però no s'adapta a montignac i ara m'he de posar en serio..
Petons
Núria
Nena!!!! Fàcil i bonissim!!!!!
a copiar-la per fer-la aviat.
Gràcies.
Xaro, primer agrair-te la superorganització de la 3a trobada blocaire! Em va agradar molt poder-vos conèixer a tots!! :) Aquesta mousse, la provaré de fer però només amb xocolata... els after eight mai m'han agradat :p Una abraçada!
Nina, que bé que ens ho passàrem oi? ho hem de repetir ben aviat (però canviarem de bar!).
Aquesta mousse és per llepar-s'hi els dits, que bona i amb el gust original d'after eight! fantàstic!
Que bé que ja tornis a escriure! T'hem trobat a faltar...
Aquest curs amb la Ma Àngels devia ser molt interessant, ja tinc ganes de llegir lar esta de receptes!
Fa temps també vaig fer una mousse d'after eight, però diferent a la teva. La teva m'agrada molt, la trobo fàcil i resultona, ideal per a xocoaddictes ;)
Hola Xaro!!!! A mi l'after eight no m'agrada, pero aquesta mousse fa molt bona pinta!!!!
Petunets,
Eva.
xaro, aquesta mousse té un aspecte magnífic, celebro que puguis recuperar la normalitat i tornis a publicar.
per cert, això de can rubiralta em sona però no sé de què... :)
Que ricura de postre y que facilito, me encanta el after eight, así que esto para mi es un disfrute total.
Un besote.
Xaro,
M'agrada tornar-te a veure per aquí. Aquesta mousse ha de ser d'allò més refrescant!.
Fins aviat
Noies, que estaveu desaparegudes, eh!
Quina mousse més fàcil de fer, ideal...
ben bona i senzilla. Ara cal fer bondat, però!!!
Si que es abellidora aquesta mousse, el xocolata amb menta m´agrada moltíssim i recordo la primera vegada que vaig menjar un after eight...ummmm
M'encanten el after eight per tant m'agradaria aquesta mousse. Segur. Quina recepta més original.
Salut!!!!
Que fàcil de fer, en Joan li ha d'agradar moltísim aquesta recepta d'after eight (és dels grups de xocoaddictes. Una abraçada
Xaro: Veure't de nou a la cuina és bon senyal!
Una magnífica i senzillísima recepta que sens dubte deu resultar molt agraïda.
Xaro i Laia, teniu una sorpreseta esperant-vos al meu blog!! Espero que us agradi! :)
Ben retrobada!!! I amb una recepta com aquesta, encara més!!!!
Hola a tots, com podeu veure segueixo sense tenir temps per visitar-vos i tampoc per contestar-vos :((
Gràcies per els vostres comentaris i avui que tinc una estona m'en vaig a visitar les vostres cuines i us deixo comentaris allà.
Ptnts
Xaro!!! hola!!!
Ho provo en qüestió de dies. La menta i la xocolata són una de les meves debilitats!!!!!
Publica un comentari a l'entrada