La setmana passada va entrar de regal un nou estri de cuina a casa, l’estoig de vapor de silicona (o papillote), ja n’havia sentit a parlar i molt bé a la Núria però no m’havia decidit a comprar-lo, ja que al final amb tants d’estris tindré que ampliar la cuina perquè ja no sé on posar les coses.
Ahir el vaig provar fent aquest llenguado i haig de dir que vaig quedar sorpresa de lo bé que va quedar i amb molta rapidesa.
INGREDIENTS (1 ració)
1 llenguado de ració
½ ceba
Unes fulles d’espinacs
½ pastanaga
Uns quants bolets variats
Es tallen la ceba i la pastanaga ben primetes.
Es posa el llenguado sencer , la ceba, la pastanaga, els bolets i les espinacs dintre del estoig i 5 minuts al microones a màxima potencia.
Es pot fer al forn en 25 minuts.
Un raig d’oli d’oliva del bo i si el que volem es un àpat lleuger i sa, ja el tenim a punt.
Que vagi de gust!!!
Arxiu del blog
-
►
2009
(22)
- ► de setembre (1)
-
▼
2008
(37)
- ► de desembre (3)
- ▼ de novembre (6)
- ► de setembre (4)
13/11/08
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
14 comentaris:
Xaro, mai havia sentit a parlar del estoig de silicona pel papillote, jo sempre la faig dins de paper.Sembla molt pràctic, ja he aprés alguna cosa més avui, tindré que comprar un perquè és com més m'agrada el peix, queda boníssim.
Ptnts
Jo també l'he vist i em picava la curiositat, però de moment em quedo amb el paper. Darrerament tinc molt de vici de posar les meves papillotes a la màquina de coure arrós, al compartiment del vapor, perquè així se'm fa el primer i el segon plat a la vegada (gandula que és una). Poso la teva variació a la llista de pendents!
Jo si que l'he vist i sembla tan net per treballar-hi que ja per això val la pena. A part, que a sobre ho deu deixar ben cuit.
Apa, un regalet més a fer-hos...
Xaro, va fantàstic...!!tota la gent que s'ho ha comprat m'ho diu..Han tret tambè un de tamany més gran. Aquest llenguado en papillote amb espinacs, caurà ben aviat...que bó!!
Núria
Magnífica pinta la d'aquest lleguado, un dels meus peixos preferits.
Felicitats!
Una recepta molt saludable. Sempre he fet altres peixos però aquest no ho he fet mai. Ho probaré, tal i com ho has fet tu, ha d'estar rebó.
Salut!!!!!
Xaro, jo me'l vai comprar quan li vaig veure a l'Anna del Kiwi blau...i va fantàstic!!! Genial aquest llenguado...
Petunets,
Eva.
Jo encara no el tinc, però com que li feu tan bona propaganda, l'acabaré afegint a la col·lecció d'estris de silicona.
Fins aviat
Nosaltres també tenim aqueixos estris de silicona i va molt bé per al peix o per la verdura al microones. Salutacions
Ei, ja l'heu estrenat! Jo al final només me'n vaig quedar un per regalar a la meva cunyada, però veient que a vosaltres us ha agradat tant, em sembla que el posaré a la llista de regals pel meu aniversari ;)
Vindràs a la classe del dimecres?
Nosaltres sí que el vam veure, pero ens el miravem amb una mica de desconfiança, si tu el recomanes i amb aquest llenguado que ens has preparat, ens has convençut. Molt bo Xaro, un 10.
Petonsssssssssss!!!!
jo també tinc el papillotero de silicona i és una meravella. Aquest llenguado tan ben acompanyat fa molt bona pinta!
Cris, jo tb el feia amb el paper però tinc que reconèixer que la papillotera es molt mes pràctica.
Mar, que es la màquina de coure arrós??
Maria, ho deixa peerfecte i tant serveix pel microones com pel forn i ja saps Nadal es d'aqui a quatre dies..
Núria tenies tota la raó, va genial!!
Josep, tb es un dels meus preferits(pel tema espines :) )
Olles, ja em diràs que tal
Eva, per les temporades de régim fantàstic!!
Glòria, no t'ho pensis més, ara ha surtit en tamany gran.
Francesc, poc a poc segur que li trobo moltes utilitats.
Gemma, doncs si ja esta estrenat i va molt bé. Dimecres ens veiem al Rubiralta!!
Delcias gràcies, jo tampoc ho tenia molt clar però ja veieu que el resultat es molt bo.
Anna totalment d'acord amb tu
Ptnts
A mi em passa també igual que la Cris, no havia sentit ha parlar d'aquest "estri", jo l'havia fet amb paper de plata. Peró pel que he llegit es facilet i ràpid¡. Bon profit. Josepb
Publica un comentari a l'entrada