Ingredients:
1 pollastre tallat a vuitens
3 pastanagues
1 ceba mitjana
1/2 vas de xerès sec
1 pastilla de brou dissolta en un vas d'aigua
4 mandarines
2 preses de xocolata ratllada
Salpebreu el pollastre i daureu-lo a la cassola amb una mica d'oli. Quan ja sigui ros, afegir les pastanagues i la ceba tallades a trossos mitjans. Deixar sofregir una mica i abocar-hi el xerès i el brou ,dues mandarines a grills i les dues preses de xocolata ratllada.
Deixar coure a foc lent entre 35 i 45 minuts. Passat aquest temps reservar el pollastre i passar la salsa pel colador xinès. Tornar a posar la salsa i el pollastre a la cassola, posar-hi també les dues mandarines restants i deixar coure uns 10 minuts abans de servir. (L'he servit acompanyat d'un arròs pilav)
11 comentaris:
Laia,
M'agrada aquesta recepta, amb la combinació del pollastre i la mandarina.
El toc de xocolata és trdicional en la cuina de xup-xup i trobo que amb la mandarina hi ha d'anar molt bé!. Cap a pendents!
Fins aviat
Quina recepta més original... i el toc de la xocolata li ha d'anar perfecte. Jo faig un pollastre semblant amb taronja, però aquest amb mandarines i xocolata li dóna mil voltes!
Ja veig que és de les que per descansar d'un dia estressant es passa hores a la cuina... je je je...
Molt original, si senyora.
El pato a la taronja i ara el pollastre a la mandarina.
Molt fàcil.
Salut!!!!!!!!!
Laia, que original aquest pollastre amb mandarines...deu ser ben bo!!!
Petunets,
Eva.
Això s'ha de probar Xaro, mandarina i xocolata no podan fallar, quina alegria pel paladar.
Un petó
Correcta¡ un plat -el pollastre -sempre asequible-, acompanyat de les mandarines -de temporada- amb un toc de xocolata per la gent que l'hi agrada.Bon profit¡ Josepb.
Xaro nunca tomé el pollo con mandarinas, pero lo probaré sin duda, se ve facil y debe de quedar muy jugoso, me llevo tu receta.
Besotes.
Que bo!!
Jo faig un llom a la taronja que m'ha recordat una mica aquesta recepta...
Segur, seguríssim, que abans que s'acabi la temporada de mandarines, la probo!
Petons!!
Laia, aquest pollastre de ben segur que a casa cau aquest hivern.
Hola,
JA sé que han passat molts dies però això de la constància encara costa una mica.
Gràcies a tots pels comentaris la veritat és que aquesta recepta fa molts anys que la tinc, treta de no sé on, i feia temps que no la tastava.
La veritat és que és senzill de fer i que la salseta queda molt bona.
Goita Laia; he fet aquest pollastre i realment meravellós. L'he penjat al meu blog. Gràcies per compartir aquestes meravelloses receptes¡¡. Josepb. -menja de bacallà-
Publica un comentari a l'entrada