Arxiu del blog
-
►
2009
(22)
- ► de setembre (1)
-
▼
2008
(37)
- ► de desembre (3)
- ► de novembre (6)
- ► de setembre (4)
25/8/08
Cistellets d'en David Lienas
A la última classe que varem fer a l’aula de cuina de Bonpreu amb en David Lienas, un dels plats que ens va fer era amb un cistell cruixent, que em va agradar molt com a presentació original.
Com que vaig descobrir al congelador unes fulles de pasta Filo, em vaig animar a fer un parell d'aquest cistells. Son fàcils de fer i es poden farcir de moltes coses, segons els gustos de cadascun i a la taula queden bé.
Jo els vaig fer amb aquest farcits
INGREDIENTS DEL CISTELL
1 Full de pasta Filo
mantega
Disposeu el full sobre d'un marbre, pinteu-lo amb mantega fossa (també es pot pintar amb oli d'oliva). Abans que s'assequi, poseu-lo dins un motlle circular de uns 12 cm de diàmetre que pugui anar al forn.Jo els vaig doblegar per la meitat perquè quedés més consistent.
Poseu a coure la massa al forn a 160º fins que estigui daurada. Retireu-le del motlle i reserveu-la.
INGREDIENTS PRIMER FARCIT
1 Carbassó
1 albergínia
1 tomàquet
Formatge parmesà ratllat
Abans de untar el full d’aquest cistell, vaig afegir una mica de curri en pols a la mantega fossa.
Rentar i tallar l’albergínia en llesques fines, i deixar-les una mitja hora en un escorredor amb sal perquè perdin l’amargo
Rentar i tallar també el carbassó en llesques fines.
Coure-les en una graella amb molt poc oli.
Farcir el cistell, alternat les albergínies i els carbassons. Posar a sobre un tomàquet a trossos i una mica de formatge ratllat.
INGREDIENTS SEGON FARCIT
1 Bossa d’amanida “gourmet”
1 tomàquet
Pinyons
Oli, vinagre de Mòdena
Poseu l’amanida, i el tomàquet tallat dintre del cistell. Amaniu amb oli. Passeu els pinyons per la paella amb el vinagre, fins que redueixi i aboqueu-ho per sobre.
Que vagi de gust!!
Etiquetas:
albergínia,
amanides,
carbassó,
entrants,
pasta filo
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
21 comentaris:
Òndia, Xaro: Semblen talment cistelletes de vímet! T'han quedat precioses, de debò!
Xaro! Quina presència que tenen aquests cistellets! Encara no he fet cap recepta amb pasta filo! Potser provo amb aquesta. Felicitats!
Xaro, genials aquests cistellets!!! A casa alucinarien, no???? Fantastic!!!Petunets,
Eva.
xaro, jo encara tinc pendent aquest cistellet, que també em va cridar molt l'atenció; els teus t'han quedat d'allò més atractius.
Xaro, fantàstics aquets cistellets.
La presència extraordinària, i el gust havia de ser-ho igual.
Una abraçada
¡¡Que maravillaaa!!, me encantó la idea, desde luego impresionante presentación y exquesita receta.
Que buen que bueno, un besotee.
Com sempre, es nota la delicadesa amb que fas els teus plats, es veuen tant fràgils i cruixents. Són fantàstics, de debó.
Mil petons!
Una recepta boníssima i amb una presentació de luxe. Enhorabona ;D
Enric, si però aquestes es mejen!!
Ruben, a veure si t'animas que son molt fàcils.
Eva, la veritat es que sembla que hagis fet qui sap què i es un moment.
Manel, amb les presentacions tan bones i originals que has fet amb la pasta de full, quan et decideixis a fer els cistellets segur que al.lucinem!!
Josep, queden tant cruixents que son un plaer!!
Trota, la presentación siempre es importante y estos entran por los ojos.
Parelleta, Sí que son fràgils i molt cruixents!!!Dona un gust menjar-se’ls crec..crec..crec :) Sembla que ja flaireu les vacances, no???
Francesc, moltes gràcies.
Petonets a tos
Exquisito plato y qué presentaciòn tan deliciosa. La verad es que la pasta brick es bien rica y da mucho juego. Gracias por tu visita y comentario en mi dulce lugar. Besos miles
Me encanta, me encanta todo, como os preparais y como vivis la gastronomia en vuestra tierra. Mil felicidades
Una amanida genial, et pots menjar el plat i tot!.
Salutacions
Quina delicia!!! Just, aquest matí estava pensant que fer amb la pasta filo que tinc al congelador!!
Bona idea!
Jo també tinc ganes de fer aquests cistellets, segurament per la Festa Major que vindran uns amics a sopar :)
Per cert, et va ser fàcil fer-los? T'han quedat molt bé!
Vindràs per Sabadell a Festa Major?
Xaro, moltes gràcies per la teva visita. No coneixia el teu bloc, a partir d'ara, amb el teu permis, ficaré el nas per aqui, a veure com fas aquests plats i postres tan macos. Una abraçada.
canela
nena quina cistella mes chula,,m´agrada molt aquesta presentació.un petonet.
Xaro, quina meravella!! Aquesta es de las receptes que no hauria de guardar, perque no les puc adaptar a montignac...però me la guardo perque sempre hi ha una ocasió especial per fer-la..T'ha quedat impresionant!!
Petons
Núria
Tartasacher, es un placer pasear por tu casa!!
Su gracias, pero me falta un montón para estar a tu altura.
Cris, tens raó aquí s'aprofita tot!!!
Ivana, ja ho saps "marxando" una de cistellets!!!
Gemma son facilísims!!! I sí dissabte estaré per Sabadell.
Canela, pots ficar el nas tant com vulguis i si t'agrada alguna cosa te la emportas :)
Elena, celebro que t'agradi i benvinguda a casa meva.
Núria, tu guarda que segur que trobes l'ocasió per fer-la servir.
Petonets a tots
Como siempre que vengo aquí tienes unas recetas deliciosas y su presentación no digamos. Gracias por tu maravilloso comentario en el blog y un gran beso
Hola Xaro!
Al post que tinc al bloc sobre Sandro Desii t'han deixat un comentari dinet-te on pots trobar productes d'aquest italià genial a prop de Sant Feliu. A veure si et paren a prop i els pots provar.
Que xul·les, les cistelletes. On la compres la pasta filo??
Besets!
Massitet
quedan buenisimas las canastas y me encanto el relleno, delicioso, un besote, daniela
Publica un comentari a l'entrada