Aquesta recepta me la va cedir molt amablement la Cati, una mallorquina establerta a Barcelona fa molts anys, que vaig tenir el plaer de conèixer en un sopar a casa d’un amic comú,i on ella va portar aquests postres.
Gràcies Cati i espero que t'agradi com m'han quedat!!!
INGREDIENTS
Pels flamets
1/4 l. nata líquida
1/4 l. llet
ratlladura de llimona
200 grs. de xocolata blanca
4 cullerades de sucre
6 fulles de gelatina
Per la salsa
1/2 pot de melmelada de albercoc
el suc de 1/2 llimona
2 ó 3 cullerades de conyac
Unes fulles de menta per adornar
FLAMETS
Posar la gelatina a remullar en aigua freda.
Barrejar la nata amb la llet, afegir-hi el sucre, la xocolata (trossejada) i la ratlladura de la llimona. Posar al foc uns 15 minuts, fins que tot estigui fos. Afegir-hi amb el foc baixet, la gelatina escorreguda i deixar un minutet, sense que bulli.
Omplir els motllos una mica untats de mantega amb la crema i deixar unes quantes hores a la nevera.
SALSA
Posar en un caço al foc, la melmelada junt amb el suc de la llimona i el conyac,fins que rompi el bull.
PREPARACIÓ DEL PLAT
Desemmotlleu els flamets, posar-hi per sobre la salsa passada per un colador molt finet i adornar amb les fulles de menta
Arxiu del blog
-
►
2009
(22)
- ► de setembre (1)
-
▼
2008
(37)
- ► de desembre (3)
- ► de novembre (6)
- ► de setembre (4)
13/8/08
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
14 comentaris:
M'apunto aquesta recepta per fer-li per a l'Ona, la germana gran de meva fillola Bet, la torna boja la xocolata blanca!.
Fins aviat
Buenuuuuuuu...quines postres!!! I la prestació espectacular!!!Petunets,
Eva.
Xaro, noia fas uns postres espatarrants entre els gotets i ara aquests flams de xocolata blanca, estas que te sales!!!!
Xulíssim, de debó bonics i elegants!
Aquest me l'apunto!!!! El trobo molt fàcil i amb la xocolata blanca ha de quedar de vici! Això sí, és una bomba calòrica je je je! :)
Glòria, si li agrada la xocolata blanca segur que li encantarà.
Eva, gràcies wpa però despres de veure la teva Tarta Màgica!!!!!!
Parella, doncs fins fa uns mesos l'unic postre que feia era el Tiramisú!!! Però amb tantes ideas com hi han per aquest blogs m'he anat animant.
Gemma, tens raò son fàcils i supercalòrics, però no crec que això sigui problema per tu!!!!
Xaro, que bo aquest flan!! Me l'apunto però ho faré amb xocolate negre, que es la que jo puc menjar...ja t'explicaré..
Núria, digue'm com queda o millor publica'l!!!!!!
Als ganàpies dels meus dos fills els encanta, des que eren petits, la xocolata blanca, pel que el dia que vinguin tots dos a dinar els soprendré amb aquestes postres.
xaro, als meus fills també els encanta la xocolata blanca, avui sí que ens has fet un favor a tots.
Enric, segur que els hi agrada i tu content de veure com els ganàpies disfrutan :))
Manel, m’alegro molt d’haver-vos fet un favor i espero que els hi agradi!!
Maravilloso, en casa les va a encantar...ya te contaré son super chocolateros. Muac
Hola Xaro,passava a saludarte i m'agrada molt la combinació què has fet servir per aquest flamets, han d'estar de vici, com el gaspatxo de sandia.
Fins aviat
Su, si son xocolateros seguro que les va a gustar. Ya me contarás..
Cris, si t'agrada la xocolata es realment de vici...i el gaspatxo de sindria es molt refrescant per aquesta caloreta!!!
Quins flamets més gustosos no?
Aquests són dels que m'apunto a la llista!
Publica un comentari a l'entrada