Aquest es un plat dels que a mi m'agraden, fácil de fer i que permet esta a taula xerrant mentre és va fent, i que a més a més et fa quedar bé.
INGREDIENTS:
-4 llenguados (separats en 4 filets)
-100 grs. de salmó fumat
-60 grs. de mantega
-30 grs. d'ametlles crues picades
-1 ou
-2 cullerades de nata líquida
-2 cullerades de farina
-1/4 de l. de llet
-1/4 de l. de cava
-sal i pebre blanc
Preparem un brou amb les espines dels llenguados, i el reservem. Passarem per la batedora 4 filets i l'ou fins obtenir una pasta fina . Afegirem les ametlles picades i la nata i assaonarem amb sal i pebre al gust.
Tallarem el salmó en 12 filets i el posarem sobre els filets de llenguado . Posarem a sobre una cullerada de la preparació anterior i els enrotllarem.
Untarem amb mantega una safata de forn i hi posarem els enrotllats, el cava i una mica del brou de peix. Tapem amb paper d'alumini i els courem al forn mig durant 20 minuts.
Per acabar d'arrodonir el plat, podem fer una beixamel amb el brou restant i en el moment de servir cobrir els llenguados.
5 comentaris:
Quina recepta més atractiva!, me l'apunto!. El farcit dels filets picats i l'ou, com ha de quedar un cop cuit, com un qualladet?.
T'he posat als nostres enllaços, així et tenim més a mà per poder visitar-te.
Fins aviat
A mi també m'agrada aquesta recepta! Trobo que el llenguado i les amtelles lliguen molt, són tot un clàssic! I les receptes acabades al forn tenen aquesta avantatge que comentes, de poder seure a taula amb el convidats mentre s'acaba de fer...
Una pregunta, l'ou que poses pel farcit, és dur o cru?
Hola,
Me n'alegro que us hagi agradat, le veritat és que normalment agrada a tothom.
L'ou es cru i batut i i una vegada passat pel for, queda com tu dius Gloria.
Ens veiem!
Hola Xaro, gràcies per respondre'm el dubte :)
Per cert, t'he enviat un mail per dir-te que hi ha hagut dues baixes a la Boqueria. T'apuntes?
Hola Xaro, ara ja tinc el bloc, l'afegiré a la llista del meu. Aquest llenguado és molt atractiu.
Publica un comentari a l'entrada