12/4/08

FARCELLETS DE MADUIXES



hola ,

avui he fet aquests farcellets de maduixes i com que m'han quedat força bé m'agradaria compartir-lo amb vosaltres.

Soc un desastre amb les quantitats dels ingredients quan no segueixo una recepta ja que ho faig a ull, però intentaré ajustar-me .....

INGREDIENTS:

Per 4 persones

1/2 kg de maduixes

4 fulles de pasta filo

1 cullerada de Vinagre de Modena

50gr. de sucre

fulles de menta

mantega

Netejar les maduixes, tallar-les i posar-les en un bol amb el sucre , el vinagre i unes fulles de menta ben picadetes. Barrejar bé i deixar-les reposar a la nevera unes 3 hores. Ara les passem per un colador i reservem el suc.

Agafem les fulles de pasta filo, les tallem per la meitat i les cavalquem com si fessim una estrella.Les pintem lleugerament amb una mica de mantega fosa. Al centre hi possem unes quantes maduixes i ja podem fer el farcellet. Jo els he lligat amb les tiges de la menta.

Els posem en una safata de forn o silpac i els introduim al forn a 190º uns 10-12 minuts.

Amb el suc que hem reservat podem fer un almívar per adornar el plat.