Us recordeu del “Gotet de xocolata, gerds i fava tonca” que va publicar la Gemma fa un parell de mesos? Doncs l’altre dia vaig passar per “La Vienesa” la pastisseria que va donar la recepta a la revista “Descobrir” i vaig veure que en tenien un a base de xocolata negra i nata amb taronja , el vaig provar i com que em va agradar molt el vaig fer a la meva manera :)
Com que va agradar molt aquí teniu la recepta.
INGREDIENTS:
400 ml. de nata líquida
100 ml. de llet sencera
2 rovells d'ou
20 grs. de sucre
150 grs. de xocolata negra (70%)
5 grs. de Maizena
1 taronja
1 polsim de canyella en pols
Desfeu la Maizena amb una mica de llet freda. Bulliu 100 ml. de nata i la resta de la llet amb el sucre i aboqueu –ho sobre els rovells i la llet diluïda amb la Maizena . Coeu-ho un moment, sense que arrivi a bullir, i fora del foc barregeu-ho amb la xocolata trossejada i el polsim de canyella. Emulsioneu la crema i reserveu-la a la nevera.
Ratlleu una mica de la pell de la taronja dins la resta de la nata líquida, munteu-la deixant que quedi una mica fluixa.
Talleu la taronja a trossets petits.
Poseu la crema de xocolata al fons del got amb una mànega pastissera, a sobre una capa de la taronja a trossets i a damunt la nata. Ratlleu-hi una mica més de pell de taronja per sobre i ....que vagi de gust!!!
Arxiu del blog
-
►
2009
(22)
- ► de setembre (1)
-
▼
2008
(37)
- ► de desembre (3)
- ► de novembre (6)
- ► de setembre (4)
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
11 comentaris:
Estimada Xaro! quina meravella i que bo que ha d'estar. Aquest cap de setmana hem tingut convidats i hem fet el got com el va fer la Gemma, i ha quedat deliciós.
Petons i gràcies.
Impressionant...! Sóc la Glòria E. del blog català-holandès. Feu unes coses tots plegats...Tinc tant per aprendre! :-)
Això ha d'estar boníssim. És curiosa la presentació en gots de cristall, la trobe més moderna que altres dolços. Salutacions.
T'ha quedat espectacular! Ha de ser boníssim, entre els amants de la xocolata segur que triomfa!
Decididament, haurem d'organitzar una visita a la Vienesa... Potser alguna de les trobades que organitzen els del vafè de nit? ;)
Si no, ja buscaré una excusa per pujar a Sant Feliu, que aquesta pastisseria segur que s'ho val!
Txell & Kike, segur que els vostres convidats van sortir de la vostre fantàstica cuina vermella, més que satisfets !! Que els hi veu fer??
Glòria E., ja vaig visitar el teu blog fa uns dies, hi no tens rés a envejar!! També fas unes coses i a sobre en dues llengües!!
Francesc, tens raó , aquesta presentació es curiosa però com que son postres cremosos suposo que és el sistema més pràctic .
Gemma, amb els pastissos que prepares tu, no crec que et faci falta venir a “La Vienesa”, però si vens avisa’m!
un petó ha tots
Xaro
Xaro fantástica esta receta, chocolate y naranja juntos me fascinan, sin lugar a dudas, la prepararé, me gustó mucho.
Besitos
INCREIBLE aquest gotet!!!! Ufff...quina pinta Xaro...i la presentació un 10!!!
Petunets,
Eva.
Trotamundos, ya me dirás si te ha gustado!!
Gràcies, Eva
Xocolata i taronja, insuperable!!!.
M'apunto a la visita a la Vienesa!.
Fins aviat
Vaya delicia...es una combinación perfecta. te felicito por tu blog. Un abrazo fuerte
Glòria, quan vulgueu!!
Su, gracies pero comparado con el tuyo!!!!
Publica un comentari a l'entrada