tag:blogger.com,1999:blog-3718996902291179527.post8636044529087214249..comments2022-11-23T12:10:00.166+01:00Comments on CUINETES: Amanida amb paquet de mozzarellaxarohttp://www.blogger.com/profile/00510358129508854076noreply@blogger.comBlogger26125tag:blogger.com,1999:blog-3718996902291179527.post-77150131915944676182008-09-22T22:56:00.000+02:002008-09-22T22:56:00.000+02:00Zaira, gracias por tu visita!Enric gràcies!Zaira, gracias por tu visita!<BR/><BR/>Enric gràcies!xarohttps://www.blogger.com/profile/00510358129508854076noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3718996902291179527.post-30635249456750601662008-09-17T02:08:00.000+02:002008-09-17T02:08:00.000+02:00Ai, Xaro!: Tinc el cap a tres quarts de quinze! Et...Ai, Xaro!: Tinc el cap a tres quarts de quinze! Et vaig comentar que ja et diria la marca de la mozzarella, i dissabte, quan la vaig anar a comprar per tornar a fer el paquetet amb pernil, que vaig fer-me tallar més primet, vaig pensar: "Li faràs un comentari a la Xaro", però noia, no hi vaig pensar més. La marca en qüestió és "Negrini", i és "Mozzarella di Búfala Campana", que em sembla que és la denominació d'origen.enrichttps://www.blogger.com/profile/15373923102903133543noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3718996902291179527.post-19006300528392347872008-09-15T23:45:00.000+02:002008-09-15T23:45:00.000+02:00Gracias Xaro, me alegro te guste la quiche, tu ens...Gracias Xaro, me alegro te guste la quiche, tu ensalada sigue estandi divina. Besos y graciasZairahttps://www.blogger.com/profile/09739248933597292601noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3718996902291179527.post-54534977832208626122008-09-15T18:08:00.000+02:002008-09-15T18:08:00.000+02:00Delicias,ja em direu com queda!!Sara, ja avisaràs!...Delicias,ja em direu com queda!!<BR/><BR/>Sara, ja avisaràs!! Les casetes per aquesta zona han baixat una mica de preu, però encara hi ha molta gent que com jo dic es <BR/>pensen que tenen un castell!!<BR/><BR/>Ruben doncs prova-ho i ja veuràs que bo que esta!!<BR/><BR/>Ptntsxarohttps://www.blogger.com/profile/00510358129508854076noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3718996902291179527.post-8948032921154827422008-09-14T11:24:00.000+02:002008-09-14T11:24:00.000+02:00Olé Xaro!!! Com sempre molt bona pinta tot el que ...Olé Xaro!!! Com sempre molt bona pinta tot el que fas!! La combinació del formatge amb el pernil és de les que més m'agraden...mmmmmmmmmRUBENhttps://www.blogger.com/profile/00635955387769681375noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3718996902291179527.post-36420511987603878592008-09-12T21:33:00.000+02:002008-09-12T21:33:00.000+02:00Hola Xaro!!No saps la il.lusió que m'ha fet el teu...Hola Xaro!!<BR/><BR/>No saps la il.lusió que m'ha fet el teu comentari!!! De passada he descobert el teu blog que està MOLT bé, intentaré visitar-lo sovint, hi tens receptes realment interessants!<BR/><BR/>Per cert: lo de la copeta, està fet! De fet, d'aquí no massa hem de pujar a Sant Feliu perquè hi estem buscant casa (ja saps, si saps d'algú que vengui una caseta buena, bonita i barata... jajajaja).<BR/><BR/>Una abraçada i fins aviat!!!Sarahttps://www.blogger.com/profile/12312436996915630068noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3718996902291179527.post-25528384098377436892008-09-12T19:57:00.000+02:002008-09-12T19:57:00.000+02:00Hem pensat en ficar de farcit formatge ricotta, qu...Hem pensat en ficar de farcit formatge ricotta, que et sembla???<BR/>Si ens animen, t'expliquem!!<BR/>Un petó!Deliciashttps://www.blogger.com/profile/02798985618926407956noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3718996902291179527.post-14348347122126639102008-09-12T19:44:00.000+02:002008-09-12T19:44:00.000+02:00Gràcies Dolça, ho provaré..si el temps segueix com...Gràcies Dolça, ho provaré..si el temps segueix com avui, aviat la podràs penjar al blog :)xarohttps://www.blogger.com/profile/00510358129508854076noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3718996902291179527.post-70035139855346338862008-09-12T18:47:00.000+02:002008-09-12T18:47:00.000+02:00Xaro,agafes un tros de formatge de cabra i l'embol...Xaro,<BR/>agafes un tros de formatge de cabra i l'emboliques amb una oblea (en català se'n diu hòstia) o amb un tros de pasta filo i ho fregeixes com si fos una empanadilla (en català dita cresta). I ja està apunt de posar-la damunt de qualsevol amanida i "enriquir-la".<BR/>Jo ho faig amb formatge de cabra, però m'imagino que ha de ser bo amb qualsevol formatge una mica cremós.<BR/>Quan ho faci ja ho penjaré al blog, però és una de les amanides que faig quan ja no fa tanta calor com fins ara.<BR/>PTNTS<BR/>DolçaNo tot són postreshttps://www.blogger.com/profile/13358376067060692836noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3718996902291179527.post-74854919461404906142008-09-12T17:44:00.000+02:002008-09-12T17:44:00.000+02:00Daniela si te gusta la mozzarella, ya sabes...Núri...Daniela si te gusta la mozzarella, ya sabes...<BR/><BR/>Núria no m'estranya, amb la pinta que teníen!!<BR/><BR/>Dolça, explica'm aquest fortmatge amb "oblees" o pasta filo..<BR/><BR/>Tartasacher, ya ves una simple ensalada que con el "paquetito" parece quien sabe qué!!<BR/><BR/>Su has estado por aquí y no has dicho nada??? Cómo se te ocurre??<BR/><BR/>Enric me n'alegro molt que t'agradés!!xarohttps://www.blogger.com/profile/00510358129508854076noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3718996902291179527.post-82829553153537466682008-09-12T02:57:00.000+02:002008-09-12T02:57:00.000+02:00Xaro: Ja vaig fer aquest farcellet. Fa dies que t'...Xaro: Ja vaig fer aquest farcellet. Fa dies que t'ho volia dir, però vaig una mica de corcoll. EXCEL·LENT!, tot i que la propera vegada els faré amb el pernil tallat una mica més prim que el que em van tallar.<BR/><BR/>Demà, que faig pont, vull passar a comprar la mozzarella de què et vaig parlar, i ja et diré la marca. Ara no me'n recordo.<BR/><BR/>Una abraçada.enrichttps://www.blogger.com/profile/15373923102903133543noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3718996902291179527.post-84896180790004993392008-09-10T08:20:00.000+02:002008-09-10T08:20:00.000+02:00Que delicia de receta...Estuve unos pocos dias hac...Que delicia de receta...<BR/>Estuve unos pocos dias hace unas semanas en tu tierra y todavia estoy con la boca abierta...maravilloso...todo<BR/>BesosSuhttps://www.blogger.com/profile/02105561239848248836noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3718996902291179527.post-75251083964812608252008-09-09T23:09:00.000+02:002008-09-09T23:09:00.000+02:00Hola Xaro:Qué preciosa ensalada y qué forma tan el...Hola Xaro:<BR/>Qué preciosa ensalada y qué forma tan elegante y bonita de presentar la mozzarella. Tomo nota de ella. Es una delicia. Muchas gracias por tu visita y comentaio y me alegro te haya gustado el batido y es que una cosita sencilla con algún pequeño detalle queda elegante y vistosa. Mil besostartasacherhttps://www.blogger.com/profile/13893707345659474355noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3718996902291179527.post-75561322938369966042008-09-09T18:25:00.000+02:002008-09-09T18:25:00.000+02:00Xaro, té molt bona pinta i és una variant al típic...Xaro, té molt bona pinta i és una variant al típic farcellet de formatge fet amb les "oblees" de les empanadilles o amb pasta fil·lo, que és com ho faig jo.<BR/>PTNTS<BR/>DolçaNo tot són postreshttps://www.blogger.com/profile/13358376067060692836noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3718996902291179527.post-80640508282011057642008-09-09T18:10:00.000+02:002008-09-09T18:10:00.000+02:00Xaro, a Girona a anat molt bé. Bona compañía, ento...Xaro, a Girona a anat molt bé. Bona compañía, entorn preciós i bon menjar. El pastís i el pa´un exit.Núriahttps://www.blogger.com/profile/03026370794127696513noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3718996902291179527.post-17605912226999085522008-09-09T14:38:00.000+02:002008-09-09T14:38:00.000+02:00simplemente delicioso, con lo que me gusta la moza...simplemente delicioso, con lo que me gusta la mozarella!!!!<BR/>saludo, danielaPimientayChocolatehttps://www.blogger.com/profile/12163684288654011855noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3718996902291179527.post-69381991485021637872008-09-09T14:28:00.000+02:002008-09-09T14:28:00.000+02:00Gemma, com diu l'Enric, fes-l aviat no sigui cas q...Gemma, com diu l'Enric, fes-l aviat no sigui cas que el nen......<BR/><BR/>Enric, quina marca es, perquè a mi ultimament em costa de trobar-ne que sigui bona de veritat.<BR/><BR/>Parella, proveu-lo que aquesta combinació està molt i molt bona!!<BR/><BR/>Gemma, jo no soc italiana i la mozzarella tb em torna boja!!<BR/><BR/>Núria, comha anat el cap de setmana per Girona??<BR/><BR/>Gloria, la burrata és molt més cremosa i no sé si quedara bé,diguem-ho si us plau. <BR/>Jo la burrata la vaig descobrir l'any passat a Italia i em va encantar, però aquí s'em fa molt difícil trobar-la. Allà normalment te la serveixen amb tomàquet madur, pelat i tallat a trossos petits i passat per la paella (no gaire), amb un bon raig d'oli, pebre i alfàbrega.....està bonísima!!!<BR/><BR/>Francesc, doncs ja sap el que et toca!!!!!<BR/><BR/>Anna, aquesta és una recepta italiana com les teves.......<BR/><BR/>Hola Delicias, ben tornada, com ha anat tot?? Vaig a casa teva a veure que explicas del viatge<BR/><BR/>Petonets a totsxarohttps://www.blogger.com/profile/00510358129508854076noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3718996902291179527.post-27517422697666452712008-09-08T20:28:00.000+02:002008-09-08T20:28:00.000+02:00Quina pinta fa el paquet aquest de mozarella, amb ...Quina pinta fa el paquet aquest de mozarella, amb el que ens agrada. Ens l'apuntem.<BR/>Un petó i que bo es tornar!!!Deliciashttps://www.blogger.com/profile/02798985618926407956noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3718996902291179527.post-88633571362741891652008-09-07T21:16:00.000+02:002008-09-07T21:16:00.000+02:00mmm Xaro, què bona! me l'apunto...la mozarella cal...mmm Xaro, què bona! me l'apunto...la mozarella calentona amb el pernil cruixent, amb fa venir salivera!!Annahttps://www.blogger.com/profile/18329737703036273667noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3718996902291179527.post-22545063382355536042008-09-06T01:17:00.000+02:002008-09-06T01:17:00.000+02:00M'encanta el formatge i les amanides tèbies. Enhor...M'encanta el formatge i les amanides tèbies. Enhorabona per les fotos i per la recepta. Nyam!Franceschttps://www.blogger.com/profile/17978125956760108158noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3718996902291179527.post-26480427361024299602008-09-04T21:28:00.000+02:002008-09-04T21:28:00.000+02:00Uf!!! Ja se'ns torna a acumular la feina!. Jo crec...Uf!!! Ja se'ns torna a acumular la feina!. Jo crec que encar que passem una miqueta de calor, val la pena encendre el forn per posar-hi aquest farcellet. <BR/><BR/>Al mercat d'Hostafrancs, de Barcelona, hi ha una paradeta que es diu la Nonna Mongini on venen especialitats italianes i l'altre dia tenien un formatge tipus mozzarella que es diu burrata (que ve de burro, mantega, és clar, que és més cremós que la mozzarella. Aquesta recepta serà una bona excusa per provar-la!Glòriahttps://www.blogger.com/profile/15041689937414287549noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3718996902291179527.post-15187850928088963082008-09-04T18:15:00.000+02:002008-09-04T18:15:00.000+02:00Xaro!! Que bona aquezta amanida. M'ha agradat molt...Xaro!! Que bona aquezta amanida. M'ha agradat molt i molt aquesta idea de la bola de mozzarella amb el pernil...Núriahttps://www.blogger.com/profile/03026370794127696513noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3718996902291179527.post-3346737418134575882008-09-04T15:20:00.000+02:002008-09-04T15:20:00.000+02:00Genial, una altra amanida tèvia a l'estil de l'Ann...Genial, una altra amanida tèvia a l'estil de l'Anna del Kiwi Blau. Com li deia a ella, m'encanten aquestes amanides fred-calent i si és mozarella de la bona, encara millor! Aquesta idea dels farcellets me l'apunto :)<BR/>A les Dolomites, vam tastar algunes mozarelles bones de veritat, els italians es tornen bojos amb aquest formatge!Gemmahttps://www.blogger.com/profile/03484103750873778280noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3718996902291179527.post-83980022850294952452008-09-04T10:21:00.000+02:002008-09-04T10:21:00.000+02:00A mi també m'agrada moltíssim aquest farcellet ibe...A mi també m'agrada moltíssim aquest farcellet ibero-italià!!!<BR/>Petons!!La cuina vermellahttps://www.blogger.com/profile/14625795564948241177noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3718996902291179527.post-60778283230191172452008-09-04T02:44:00.000+02:002008-09-04T02:44:00.000+02:00Òndia, Xaro: Quina idea tan bona això del farcelle...Òndia, Xaro: Quina idea tan bona això del farcellet!!! Això ho faré, segur! A més a més, he trobat fa poc una mozzarela de búfala deliciosa. Gran idea, sí, senyora!<BR/><BR/>Gemma: Això teu té tota la pinta de desig, eh? :)enrichttps://www.blogger.com/profile/15373923102903133543noreply@blogger.com