tag:blogger.com,1999:blog-3718996902291179527.post7840038849835831059..comments2022-11-23T12:10:00.166+01:00Comments on CUINETES: TATIN DE CARXOFESxarohttp://www.blogger.com/profile/00510358129508854076noreply@blogger.comBlogger25125tag:blogger.com,1999:blog-3718996902291179527.post-16908050659442082512008-11-28T10:28:00.000+01:002008-11-28T10:28:00.000+01:00Illeta cuidat molt que el esguinsos malt cuidats s...Illeta cuidat molt que el esguinsos malt cuidats s'eternitzant!! <BR/><BR/>Sara ja veus, cada dia coses noves!!<BR/><BR/>Francesc, es molt fàcil de fer i segur que a la Oreto li agrada molt.<BR/><BR/>Enric tant es em foie com en parmesà esta bona igual<BR/><BR/>Ptntsxarohttps://www.blogger.com/profile/00510358129508854076noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3718996902291179527.post-10652083198438425662008-11-28T09:59:00.000+01:002008-11-28T09:59:00.000+01:00Jajaja...Enric, es que ha vegades, estic amb altre...Jajaja...Enric, es que ha vegades, estic amb altre email i m'agafa directament les dades!!! <BR/>Ho sento.jeje<BR/><BR/>NúriaNúriahttps://www.blogger.com/profile/03026370794127696513noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3718996902291179527.post-21252956517679896302008-11-28T08:37:00.000+01:002008-11-28T08:37:00.000+01:00Quan a les cròniques es va anomenar aquesta tatin ...Quan a les cròniques es va anomenar aquesta tatin ja vaig intuir que seria un dels "top" dels plats que s'aprenen a fer a les classes. T'ha quedat extraordinària, i una magnífica idea posar-hi el foi, encara que, com diu la Gemma, amb parmesà a casa potser també agradarà més.<BR/><BR/>(Núria-CocinArte-Macuisine: quin tip de riure amb l'embolic que t'has organitzat) :))enrichttps://www.blogger.com/profile/15373923102903133543noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3718996902291179527.post-65829710905126634982008-11-27T23:20:00.000+01:002008-11-27T23:20:00.000+01:00Aquesta tatin de carxofes ja em va fer ganes quan ...Aquesta tatin de carxofes ja em va fer ganes quan la va preparar la Glòria. Em fa moltes ganes de preparar-la. A veure si algun dia d'aquests m'hi pose. SalutacionsFranceschttps://www.blogger.com/profile/17978125956760108158noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3718996902291179527.post-58173514968331664932008-11-27T21:56:00.000+01:002008-11-27T21:56:00.000+01:00Mmm.... m'encanten les Tattin!! Siguin del que sig...Mmm.... m'encanten les Tattin!! Siguin del que siguin, dolces, salades... aquesta de carxofes, no me l'hauria imaginat mai!Sarahttps://www.blogger.com/profile/12312436996915630068noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3718996902291179527.post-51968496283386615062008-11-27T13:24:00.000+01:002008-11-27T13:24:00.000+01:00Quina tatin més boníssima!!!M'encanta la carxofa!Q...Quina tatin més boníssima!!!<BR/>M'encanta la carxofa!<BR/>Quan pugui tornar a posar-me a la cuina (m'he fet un esguins i haig de fer repós absolut...)la faré segur!!!!<BR/>Un petonàs!!!!!illetapititahttps://www.blogger.com/profile/07881401957154179773noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3718996902291179527.post-45037042858768288152008-11-26T17:42:00.000+01:002008-11-26T17:42:00.000+01:00Ei Cati farinetes, ja era hora!!Veig que vas segui...Ei Cati farinetes, ja era hora!!<BR/>Veig que vas seguir les meves indicacions punt per punt i te n'has sortit, no era tant difícil, eh??<BR/>Prova aquesta tatín i ja em diràs el què ("esta de muerte")xarohttps://www.blogger.com/profile/00510358129508854076noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3718996902291179527.post-73373523186518664222008-11-26T13:34:00.000+01:002008-11-26T13:34:00.000+01:00Hola Xarenque!!!! Ja he trobat com es fa això d'es...Hola Xarenque!!!! Ja he trobat com es fa això d'escriure missatges com pots veura.<BR/><BR/>La tsarta dels enssenalls va sortir boníssima, ara porvaré de fer aquesta tati de carxofes.<BR/><BR/>Una besada i fns aviat.<BR/>Caterinafarineteshttps://www.blogger.com/profile/04884497523326980919noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3718996902291179527.post-82087293618916326982008-11-26T01:00:00.000+01:002008-11-26T01:00:00.000+01:00Cris si que ho es, la idea de la Glòria.Anna, gràc...Cris si que ho es, la idea de la Glòria.<BR/><BR/>Anna, gràcies.<BR/><BR/>Manel la reducció de px li dona un toc que a mi em va agradar molt.<BR/><BR/>Dolorss, prova-la i ja em diràs.<BR/><BR/>Merçè si t'agraden les carxofes, t'encantarà.<BR/><BR/>Gemma fes-la amb parmesà que estarà igual de bona.<BR/><BR/>Txell digués al Kike que te la prepari!! Cuida't molt que així serà mes ràpid.<BR/><BR/>Maria ja veus, es veu que tota els blocaires som fans de les carxofes.<BR/><BR/>Núria ja t'he enviat el mail<BR/><BR/>Ptntsxarohttps://www.blogger.com/profile/00510358129508854076noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3718996902291179527.post-46489668345907133462008-11-25T21:17:00.000+01:002008-11-25T21:17:00.000+01:00Sóc la Núria de Cocinarte, es que m´'ha sortit un ...Sóc la Núria de Cocinarte, es que m´'ha sortit un altre nom...ains quin lio porto!!macuisinehttps://www.blogger.com/profile/04624100431041465267noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3718996902291179527.post-47071004749921799942008-11-25T21:16:00.000+01:002008-11-25T21:16:00.000+01:00Xaro, guapa...t'estic confeccionant el llistat de ...Xaro, guapa...t'estic confeccionant el llistat de receptes i links, a quin correo t'ho envio?¿???<BR/>Envia'm un correo a snursnur@gmail.commacuisinehttps://www.blogger.com/profile/04624100431041465267noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3718996902291179527.post-40303584433302824832008-11-25T18:23:00.000+01:002008-11-25T18:23:00.000+01:00Ja veus Xaro, en David la va explicar a correcuita...Ja veus Xaro, en David la va explicar a correcuita i mira quin joc ha donat. <BR/>Te molt bona pinta..<BR/>Fins aviat.Mariahttps://www.blogger.com/profile/00029159030461581463noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3718996902291179527.post-24738773108424236522008-11-25T10:55:00.000+01:002008-11-25T10:55:00.000+01:00per déu, que bona aquesta tatin... quin bon entran...per déu, que bona aquesta tatin... quin bon entrant!!petons i feliços gintonics (que estic fent el compte enrere i com et vaig prometre el primer serà amb tu!!!).<BR/>petons estimada!La cuina vermellahttps://www.blogger.com/profile/14625795564948241177noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3718996902291179527.post-81635366147128656052008-11-25T08:15:00.000+01:002008-11-25T08:15:00.000+01:00Fantàstic, genial! Ja veig que aquesta tatin de ca...Fantàstic, genial! <BR/>Ja veig que aquesta tatin de carxofes acabarà dins els "top 10", je je je... passarà com amb el de pomes del Lienas, que mica en mica l'anirem fent tots :)<BR/>Jo també la tinc als pendents, però a casa amb encenalls de parmesà, que el foie no ens agrada (ja em perdonareu els gourmets, eh? :) )Gemmahttps://www.blogger.com/profile/03484103750873778280noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3718996902291179527.post-64236793152904449742008-11-25T01:45:00.000+01:002008-11-25T01:45:00.000+01:00Xaro, quina delícia!! La combinació amb el foie ha...Xaro, quina delícia!! La combinació amb el foie ha de ser impressionant! L'hauré de provar... amb lo que m'agraden les carxofes!! :pMercèhttps://www.blogger.com/profile/18278122677850499132noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3718996902291179527.post-33690642930633665752008-11-25T00:42:00.000+01:002008-11-25T00:42:00.000+01:00Que bona te d'estar, m'agraden molt les carxoges, ...Que bona te d'estar, m'agraden molt les carxoges, ..be, m'agrada tot, je, je, .. penso fer-la .dolorsshttps://www.blogger.com/profile/07899913916167520751noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3718996902291179527.post-21366798673263731562008-11-24T22:41:00.000+01:002008-11-24T22:41:00.000+01:00xaro, quin luxe! quan en lienas en ho va explicar,...xaro, quin luxe! quan en lienas en ho va explicar, jo també vaig pensar que la podria fer, però aquest any encara no he cuinat encara carxofes. si en faig també hi posaré foie i la reducció de px, perquè trobo que t'ha quedat de luxe.<BR/>un petó.Cuinagenerosahttps://www.blogger.com/profile/06120948538164327659noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3718996902291179527.post-81758563228899483862008-11-24T22:19:00.000+01:002008-11-24T22:19:00.000+01:00Xaro, un 10 per la tatin que ens va explicar en Li...Xaro, un 10 per la tatin que ens va explicar en Lienas.Annahttps://www.blogger.com/profile/18329737703036273667noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3718996902291179527.post-38638230621070112012008-11-24T22:16:00.000+01:002008-11-24T22:16:00.000+01:00Carxofes amb foie, una gran, gran combinació.Ptnts...Carxofes amb foie, una gran, gran combinació.<BR/>PtntsCRIShttps://www.blogger.com/profile/08065847962790296985noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3718996902291179527.post-36294362456208867422008-11-24T21:37:00.000+01:002008-11-24T21:37:00.000+01:00Xaro, no em facis cas...que estic mig cega...M'ha ...Xaro, no em facis cas...que estic mig cega...M'ha semblat veure un index,i era el archiu del blog...jajaja.<BR/>Adaptació a monty, no sé si es podrà fer del tot..però per Nadal, segur que la preparo algún dia...<BR/><BR/>NúriaNúriahttps://www.blogger.com/profile/03026370794127696513noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3718996902291179527.post-87055065999766423512008-11-24T20:54:00.000+01:002008-11-24T20:54:00.000+01:00Nüria, prova-la adaptant-la al Monty pq val la pen...Nüria, prova-la adaptant-la al Monty pq val la pena.<BR/><BR/>Jo no ha fet l'index, no tinc ni idea de com es fa!<BR/>Ptntsxarohttps://www.blogger.com/profile/00510358129508854076noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3718996902291179527.post-71469086031676630632008-11-24T20:52:00.000+01:002008-11-24T20:52:00.000+01:00Glòria, ara anava a veure el vostre blog per veure...Glòria, ara anava a veure el vostre blog per veure com us havia anat per Valencia.<BR/>No la vaig posar al forn, perquè com que encara era calenta el foie ja va quedar mig desfet.<BR/><BR/>Eva, va quedar boníssima!!<BR/><BR/>Ptntsxarohttps://www.blogger.com/profile/00510358129508854076noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3718996902291179527.post-24277167014550860632008-11-24T20:37:00.000+01:002008-11-24T20:37:00.000+01:00Aquesta tatin l¡he de provar...perque té una pinta...Aquesta tatin l¡he de provar...perque té una pinta...PEr cert, he vist que has fet la currada de l'arxiu de les receptes!! és genial!!<BR/><BR/>Petonets<BR/>NúriaNúriahttps://www.blogger.com/profile/03026370794127696513noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3718996902291179527.post-26027937091614900202008-11-24T20:32:00.000+01:002008-11-24T20:32:00.000+01:00Xaro...t'ha quedat increible!!! Jo tb tinc moltes ...Xaro...t'ha quedat increible!!! Jo tb tinc moltes ganes de fer-la...i com tu, li posaré foie!!!! Quina gran combinació!<BR/>Petunets, <BR/>Eva.El cullerot Festuchttps://www.blogger.com/profile/00478865660458089520noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3718996902291179527.post-73059237710213285522008-11-24T20:15:00.000+01:002008-11-24T20:15:00.000+01:00Xaro,Amb els dies que hem estat fora, porto retard...Xaro,<BR/><BR/>Amb els dies que hem estat fora, porto retard en visitar blocs i ara que he anat al vostre, em trobo la sorpresa de la tatin de carxofes!. T'ha quedat molt maca. Jo la propera vegada que la faci, també hi posaré el foie. Un cop desemmotllada, la vas posar al forn amb el foie o no?.<BR/><BR/>A veure si sóc la primera en deixar el comentari!.<BR/><BR/>Fins aviatGlòriahttps://www.blogger.com/profile/15041689937414287549noreply@blogger.com